Илиян Стефанов пропуска серия от мачове за Левски

7 Dni Sport22.07.2022
Славия - Левски, Илиян Стефанов

Халфът на Левски Илиян Стефанов не само че не бе възстановен за първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ПАОК, но скоро няма да бъде готов за игра.

Офанзивният полузащитник получи травма в края на двубоя срещу Спартак Варна (5:0), в който влезе като резерва. Той контузи глезена си.

Първоначално се смяташе, че травмата му не е толкова сериозна, защото той доигра срещата. Вчера сутринта обаче направените му прегледи са показали, че има частично разкъсване на връзките на ставата. Това означава, че той ще отсъства от терена поне още 20 дни, пише „Тема спорт“. Така той че ще пропусне не само и реванша с ПАОК, а и няколко мача от шампионата. В неделя сините имат шампионатно гостуване на Славия, но поискаха да бъде отложено. На 1 август, понеделник, на тима му предстои визита на Черно море. Очаква се Стефанов да пропусне също така и домакинството на Пирин Благоевград. И да бъде готов за игра около визитата на Лудогорец, която трябва да се играе в уикенда на 13 август.

Илиян Стефанов бе привлечен през зимата в Левски от Берое. Той направи много силна пролет. Вкара и победния гол във финала за купата срещу ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ