В Гърция бъзикат треньора на ПАОК

7 Dni Sport22.07.2022
Левски - ПАОК, Разван Луческу

Коментарите в съседна Гърция след загубата на ПАОК от Левски е логично да не са едни от най-приятните за футболистите и треньора на „черно-белите“.

Медиите в южната ни съседка дори вече отписаха гранда от по-нататъшната борба в Лигата на конференциите.

„Поражение със сигнал за проблеми в защита и нападение“ е едно от заглавията, което буди интерес. Другото е свързано генерално с участието на ПАОК в Европа – „Блокаж в България – квалификацията избледнява“.

„„Черна“ премиера в България“ пък е друго заглавие, на което може да обърнем внимание след мача на стадион „Георги Аспарухов“.

Първа страница на „Sport time” обаче със сигурност слага всички в малкия си джоб. На нея има голяма снимка на треньора Разван Луческу със снимки от двата мача на гръцките отбори в Лигата на конференциите. Докато ПАОК загуби гостуването на Левски с 0:2, Арис спечели по категоричен начин с 5:1 срещу беларуския Гомел. На Луческу обаче е изобразено балонче с пряка реч, в което е изписано „За мен ПАОК спечели, а Арис загуби“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ