Голмайсторът на Черно море се завръща на върха на атаката срещу ЦСКА

7 Dni Sport21.07.2022
Черно море - Пирин Благоевград, Евгений Сердюк

Украинският нападател на Черно море Евгений Сердюк ще се завърне сред титулярите, като това се очаква да стане за предстоящото гостуване на ЦСКА. Мачът на стадион „Българска армия“ е в понеделник (25 юли) от 20:30 часа.

Голмайсторът на варненци се върна в игра след контузия при победата над Славия с 1:0 на „Тича“. Той се появи на почивката на мястото на Мимито. Сега се очаква старши треньорът Илиан Илиев да го пусне сред 11-те.

Сердюк получи травма по време на подготовката в Банско. Контузия лекува и крилото Велислав Василев. Той обаче вече тренира наравно с останалите и почи сигурно ще попадне сред 18-те за визитата на „червените“.

Бразилецът Алекс Фернандес продължава да „виси“, тъй като чака документи, за да бъде картотекиран. Той може би ще тръгне с тима за София и в понеделник в клуба ще се надяват проблемът да бъде решен на място. Трайно контузен е капитанът Даниел Димов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ