Саша Илич взе трудно решение в ЦСКА, обърна се към нападател: Ти си аут

7 Dni Sport21.07.2022
ЦСКА, Саша Илич

Калоян Кръстев почти няма шанс да води атаката на ЦСКА при гостуването срещу Македония в Лигата на конференциите.

Треньорът Саша Илич е много недоволен от факта, че в първите два мача срещу Арда и Локомотив нападателят се представи слабо.

Минимален е шансът дебют да направи хаитянският национал Дюкенс Назон.

Въпреки че тръгна с ЦСКА за Скопие, нападателят все още не е в оптимална форма. Назон трябва да сваля още килограми, но е опция поне да влезе като резерва. При създалите се обстоятелства най-големият шанс за деветка има еквадорецът

Браян Морено, който се разписа в последната минута срещу Локо Сф, пише в. „Труд“.

ЦСКА замина за столицата на Северна Македония с автобус, тъй като разстоянието е твърде кратко и няма смисъл от авиопревоз. С отбора пътуват наши полицаи, тъй като в съседната страна има сериозни антибългарски настроения. А при последното гостуване на ЦСКА в Скопие – за контрола срещу Вардар през 2008 година, фенове на двата отбора здраво се биха.

Георги Йомов не успя да се възстанови, за да е готов за двубоя и остана в София. В групата обаче попадна Мено Кох, който сигурно ще партнира на капитана Юрген Матей в защитата.

Саша Илич реши да освободи младока Мартин Смоленски. Юношата остава собственост на ЦСКА, но ще играе в „Пирин“ до края на сезона под наем. По този начин Смоленски ще натрупа повече минути на терена, отколкото Илич може да му предложи на „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ