Младен Кръстаич уреди и наставник на вратарите

7 Dni Sport19.07.2022
Борислав Михайлов, Георги Иванов - Гонзо, Младен Кръстаич

Новият селекционер на националния отбор по футбол Младен Кръстаич пристига в България утре, съобщават колегите от „БЛИЦ“, позовавайки се на информация от достоверен източник.

Той ще пренощува извън София, а на другия ден – четвъртък, членовете на Изпълкома на БФС ще гласуват и официализират назначението му.

Кръстаич е уредил преди ден и треньор на вратарите, който ще е сърбин. Както вече информирахме, останалите двама негови помощници също ще са от Сърбия.

Иван Иванов-Русия е получил покана да е в щаба на родения през 1974 година селекционер. Двамата се познават още от съвместния им престой в Партизан (Белград). Треньорът в школата на Славия обаче няма да се води на щат. Той ще помага само преди и по време на мачовете на мъжкия тим на България.

Младен Кръстаич ще бъде обявен в четвъртък официално за треньор на представителния ни тим, като тогава ще станат известни имената и на всички от щаба му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ