Босът на Локо (Сф): Много уважавам феновете на Левски

7 Dni Sport16.07.2022
Локомотив София, Пресконференция, Иван Василев

Собственикът на Локомотив София – Иван Василев сподели очакванията си за днешния сблъсък срещу ЦСКА пред „Тема Спорт“.

„Надявам се, че ще се получи хубав двубой, който да се превърне в празник за зрителите и разбира се, да победим. В първия кръг не успяхме да зарадваме нашите фенове, пожелавам си този път да го направим. Нужен ни е и късмет. Имахме малшанс с програмата. В първите два кръга ни се паднаха едни от най-добрите отбори в България, но смятам, че имаме своите шансове. Нужни са повече такива мачове на нашия футбол, които да събудят интереса на хората. За да повишим и качеството.

Това няма как да се случи, ако никой не се интересува от нас и младите не се запалват по спорта. Много уважавам феновете на Левски, които за пo-малко от година от под хиляда започнаха да ходят по над 10 000 на мачовете на отбора. Оптимист съм, че това ще започне да се случва и с останалите български отбори“, заяви Василев в навечерието на двубоя. Той коментира и проблемите, които съпътстват Локомотив в началото на сезона.

„Лошото е, че като повечето отбори у нас и ние закъсняваме със селекцията. Привличаме футболисти в движение, което създава проблеми, но мисля, че скоро съставът вече ще е окомплектован и през този сезон ще изглеждаме доста по-добре спрямо предишния. Имаме набелязани играчи. Другата седмица, живот и здраве, трябва да вземем още един, след това изчакваме и последен футболист и смятам, че селекцията ще приключи. Дано да се оправят и Малембана и Сашо Александров, защото са важни футболисти за нашия тим. С тяхното завръщане Станислав Генчев ще има много повече опции и качество в състава“, завърши Василев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ