Октавио: Искам титлата

7 Dni Sport16.07.2022
ФК ЦСКА 1948 - Левски, Роналдо, Октавио Мерло

Бразилският атакуващ халф на ФК ЦСКА 1948 – Октавио обяви, че иска да стане шампион с тима, в който премина това лято от Локо София.

„Спечелихме важна победа срещу Левски на старта. Надявам се и в следващите мачове да продължим по този начин и да имаме възможност да играем по-настъпателно. Любо Пенев иска да сме компактни на терена. Дори и когато останахме с човек по-малко, бяхме сплотени и не се подадохме на напрежението. Направихме силен мач, защото Левски има страхотен отбор. Ние обаче работихме като истинско семейство. Вкарахме след контра и задържахме аванса до края. Имаме много добър отбор, но има и други много силни състави, като ЦСКА, Лудогорец, Левски, Ботев Пловдив. От тази гледна точка се опитваме да не поставяме кой знае какво напрежение върху себе си. Ще гледаме мач за мач и ще видим какво ще се случи.

Имаме потенциал за силен сезон, за топ 3, а защо не и за да се борим за спечелване на купата. Най-вече обаче искам да стигнем до титлата. Ще видим в края на сезона какво ще постигнем. Не ме интересува толкова много кой бележи, ако накрая взимаме трите точки. Ще съм доволен, ако стигна границата от четири гола. Започнахме със страхотна победа, но предстои да видим какво ще се случи напред“, сподели бразилецът пред „efirbet“.

„Имах две срещи с президента на ФК ЦСКА 1948. Той ми разказа за клуба. Предложи ми отлични условия и това ме накара да се съглася“, добави Октавио.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ