Станимир Стоилов получи „тайна бележка“, най-голямата помощ за Левски

7 Dni Sport14.07.2022
Левски, Станимир Стоилов

Левски получи огромна помощ преди предстоящите си мачове с ПАОК от втория квалификационен кръг на ЛК.

Както е известно, „сините“ приемат „черно-белите“ от Солун на 21 юли, а седмица по-късно гостуват на стадион „Тумба“.

В тази връзка Станимир Стоилов и треньорският му щаб получиха силен жокер от гръцкото издание „Amna“, което разкри почти целия титулярен състав на ПАОК за мачовете с Левски.

Медията анализира представянето на тима на Разван Луческу по време на подготвителния лагер в Нидерландия и на тази база посочи 10 от 11 сигурни титуляри в състава на „двуглавите орли“. Според информацията, единствената несигурност е относно позицията на централния нападател и е свързана с контузията на Нелсон Оливейра.

Счита се, че титулярен вратар на ПАОК ще бъде хърватинът Доминик Котарски, който през това лято беше привлечен от Аякс. В центъра на защитата ще играят бившият играч на Левски Янис Каргас и Сверир Ингасон. Лефтерис Лирацис ще играе в дясната част на защитата, а капитанът Виейриня ще бъде ляв бек.

В средата на халфовата линия се очаква да се подвизават Харис Цинтарас и Ясмин Куртич. По двата фланга ще бъдат Дуглас Аугусто и Андрия Живкович. Николас Куалиата ще бъде един от двамата подчертано офанзивни футболисти. Най-вероятно Гиоргос Кутциас ще заеме мястото на Оливейра на върха на атаката.

Първи резервен вратар се очертава да бъде Живко Живкович, а своя шанс за изява в защита че очаква Енеа Михай, както и бековете Йоан Састре и Рафа Соареш. Очаква се в групата за мача с Левски да попаднат още халфовете Щефан Шваб и Филипе Соареш, крилото Лазарос Лампру, както и младоците Константинос Кулиеракис (защитник), Марио Цауси (бек), Тиаго Данташ и Андре Рикардо (халфове), Янис Константелиас и, Панайотис Тцима (крила).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ