Шампиони награждават шампиони в Лудогорец

7 Dni Sport13.07.2022
Септември София - Лудогорец, Сисиньо

Ръководството на Лудогорец, футболистите и треньорите на мъжкия отбор ще наградят шампионите в елитните групи U15 и U17 на специална церемония, която ще се проведе на 14 юли в 19:00 ч. на базата на Футболната академия.

Школата на единадесеткратните шампиони изпрати най-успешния сезон в историята си, след като спечели едновременно първенствата U15 и U17, откакто съществуват в този вид, а в своята зона всички отбори на Лудогорец в различните възрастови групи завършиха първи.

Церемонията в четвъртък е първият възможен момент, в който шампионските тимове от Лудогорец могат да се срещнат и да отбележат успешния минал сезон. Талантите от U15 и U17 ще получат специални подаръци – гравирани часовници. Ръководството на Клуба е подготвило и други изненади за отичниците.

Церемонията ще се проведе пред публика, като всички фенове са поканени да присъстват и да аплодират бъдещите герои на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ