ЦСКА подписа с Викторио Вълков

7 Dni Sport13.07.2022
ЦСКА - Арда Кърджали, Саша Илич

Селекцията в ЦСКА върви с пълна сила, поредно доказателство затова е, че от клуба са подписали с Викторио Вълков, който е смятан за един от големите български таланти, родени през 2006 г.

Става дума за Викторио Вълков. Той идва от отбора на Сините камъни, съобщават колегите от „Мач Телеграф“.

„Наш кадър премина в ПФК ЦСКА (СОФИЯ)!

Футболистът от набор 2006 (U17) – Викторио Тодоров Вълков е част от отбора, който тази година ще се подвизава в Елитна група U17 – ПФК ЦСКА – СОФИЯ ! Капитанът на набор 2006 претърпя тежка контузия миналата есен, но това не му попречи да се завърне на терена по-бързо и успешно ! Добрите му игри спомогнаха за този трансфер ! Разбира се това е поредното доказателство, че въпреки всичките несгоди, които се случват около клуба ни – чисто административно, ние успяваме да вадим добри кадри !

Викторио заминава за лагер в Тетевен с новия си клуб, като всички ние му пожелаваме успех в новите приключения, които го чакат !

Господин Пламен Крумов, който е и почете патрон на клуба ни сподели пред нас, че съвсем скоро още няколко от нашите кадри ще подсилят големите български грандове ! Но всичко трябва да стане по реда си !

От целия спортно технически щаб – успех Викторио !“, написаха от сливенския клуб.

Новият играч на ЦСКА – Викторио Вълков побърза, да си направи снимка с тренировъчна фланелка на „червените“.

Междувременно нигерийският футболист Муса кара проби в ЦСКА.

Той първоначално е тренирал с втория състав на „червените“, но след това се е включил в заниманието на мъжете под зоркия поглед на Саша Илич. Муса е на 19 години и идва от египетското първенство. Младокът играе като външен халф.

Ако той успее да впечатли сръбския треньор на ЦСКА, ще подпише договор, но ще бъде пратен в селекцията на Стамен Белчев, която ще участва в Югозападната Трета лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ