Али Соу в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport12.07.2022
ЦСКА - Левски, Али Соу

Трансферното лято на ЦСКА е на път, да стане по-горещо само за миг. Нападателят направил фурор в ЦСКА, с който си осигури трансфер в Ростов е свободен агент. До края на контракта на гамбийския нападател с руския клуб оставаха още 12 месеца, но той се възползва от новите правила на ФИФА и прекрати споразумението.

Мениджърът на играча – Луиджи Сорентино, разкри, че най-вероятно Соу ще продължи кариерата си в Турция, но без да уточнява в кой отбор.

Според местни публикации нападателят вече е провел предварителни разговори с новака в турския елит Анкарагюджу, който стяга ударна селекция.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Федерико Македа и юношата на Реал Мадрид Хесе Родригес вече подписаха с отбора от турската столица.

Има обаче и друг вариант. В руската преса днес се пише, че Али Соу, може да се върне в ЦСКА, където да оформи тандем с хаитянския звят Дюкенс Назон под ръководството на Саша Илич. Те стигат и по-далече и са сложили за заглавие „Али Соу в ЦСКА. Вот так.“ в стил Фабрицио Романо. Очаква се развитие по темата.

Гамбиецът може да използва „червените“ отново за трамплин към някое от топ 5 първенствата на Европа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ