Страхил Попов не е актуална опция за Левски, решено е

7 Dni Sport12.07.2022
Страхил Попов България Словения Лига на Нацийте 37

На този етап опцията с привличането на Страхил Попов в Левски не е актуална, пише „Тема спорт“.

Треньорът на сините Станимир Стоилов преди няколко дни призна, че би стартирал контакти с представители на играча, но само при положение, че той е на пазара със статут на свободен агент. Бившият футболист на Литекс обаче среща трудности при преговорите с клуба си Еюпспор за разтрогване на договора. Попов иска да разтрогне по взаимно съгласие, но в същото време да получи всички полагаеми му се досега заплати.

А турският клуб има друга позиция по въпроса. Така се очертава бившият национал да остане в южната ни съседка, където да получава сериозна заплата, но с вероятен статут на резерва.

От друга страна, сондажите на сините с близки на играча са показали, че той не бил склонен да свали осезаемо финансовите си претенции при евентуални последващи преговори с Левски. Така от „Герена“ на практика са отписали опцията Страхил Попов за нов десен краен защитник и не очакват положителна развръзка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ