Гриша Ганчев тепърва започва, разписа на ЦСКА, усмивка на лицето на Саша Илич

7 Dni Sport12.07.2022
Гриша Ганчев,

Ръководното тяло на ЦСКА, което включва собствениците и треньорите тепърва започват със селекцията в клуба. Затова говорят процесите около „червените“ и съвсем скоро ще се случи точно това. „Армейците“ ще представят минимум две нови поълнения, а шанса е огромен бройката, да бъде доста по-голяма.

Имената, които се споменават за трансфери в ЦСКА са Дауда Бамба, халф от скандинавските държава, Даниел Овусо, който е в София и изчаква зелена светлина от РБ Залцбург, вчера се написа, че Радослав Кирилов отново е вариант за атаката на „червените“. Водят се разговори и с универсален защитник за подсилване и в тази фаза на играта.

Сигурно е, че ЦСКА ще купува играчи и не всички, които предстоят да подпишат договор с клуба, ще бъдат свободни агенти. Това е тенденция, която се забелязва по-силно. Само през този трансферен прозорец ЦСКА плати около 500 000 евро за Лазар Туфегджич и над 200 000 евро за Брадли де Нойер.

Със сигурност ЦСКА ще представи минимум едно ново попълнение през тази седмица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ