Станимир Стоилов изгони играч на Левски, обмисля още един, разписа им и на двамата

7 Dni Sport12.07.2022
Станимир Стоилов,

Голям трус с магнитуд 9 по скалата на Рихтер разтърсва Левски в последните часове, съобщават колегите от „БЛИЦ“ от три независими източника. Днес преди тренировката на тима след загубата от ФК ЦСКА 1948 с 0:1 ръководството на сините е разговаряло с новопривлечения защитник Анте Блажевич.

Босовете са настояли той да прекрати незабавно договора си, като получи в компенсация между две и три месечни заплати в пълния им размер.

Хърватинът обаче категорично е отказал. Защитникът останал изумен от намерението на босовете и ги контрирал с думите: „Нали толкова ме искахте. Ако сега желаете да си ходя, съм готов да го направя, но трябва да ми платите всички заплати до края на двегодишния ми договор. В противен случая не си отивам.“

Шефовете на Левски били бесни от отказа му и веднага му наредили да се съблича в отделна съблекалня. Това е и причината по време на днешното следобедно занимание бекът да се подготвя индивидуално.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ