Мъри пробва Хосе Кордоба за заместник на Цунами

7 Dni Sport11.07.2022
Лудогорец - Левски, Цунами, Станимир Стоилов

Утре Левски започва подготовка за първото си домакинство за новия сезон. В събота, 16 юли, сините приемат новака в елита Спартак Варна, а мачът на стадион „Георги Аспарухов“ започва в 21:00 часа.

За него сините ще пробват Хосе Кордоба като ляв бек, пише „Тема спорт“. Панамецът бе привлечен след старта на миналата кампания, а от пролетта е несменяем титуляр, но в центъра на защитата. С изявите си той стигна и до националния тим.

Вариант с Кордоба вместо Цунами срещу соколите със сигурност ще бъде отработен. Пред Станимир Стоилов обаче има и друга опция. Да започва двубоите със схема с трима централни защитници.

През пролетта тя бе ползвана в доста случаи, включително в полуфиналите и финала за Купата на България, когато два пъти бе победен Лудогорец, а след това трофеят бе спечелен в спор с ЦСКА. При такава система на терена ще са заедно Ноа Сонко Сундберг, Кордоба и Ван дер Каап.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ