Нова седмица, нови големи промени в Левски, Мъри е бесен, гони титуляр, взима нов играч

7 Dni Sport11.07.2022
Левски - Етър Велико Търново, Марин Петков

Левски загуби първият си мач от кампания 2022/23 в efbet Лига и по този начин на бърза ръка изостана от Лудогорец и ЦСКА, които спечелиха с разгромни резултати дебютните си мачове.

Резултатът и отношението на „сините“ играчи в мача срещу ФК ЦСКА 1948 изобщо не се е харесало и той обмисля сериозни промени и затягане на коланите в спортно-техническата част, които да дадат мигновенен резултат, защото програмата за Левски е много сериозна. Предстоят им последователни мачове срещу Спартак Варна, ПАОК в София, Славия и отново ПАОК, но в Гърция и гостуване на „Тича“.

Ясно е, че за следващия мач ще има не една или две рокади по състава, а се очаква и някои играчи, да отстъпят своите титулярни места, за да се вземат в ръце и вдигнат формата си.

Един от играчите, от които Мъри изобщо не е доволен и говори публично затова е Илиан Стефанов. Той трябва да вдига формата си и работи в тази посока.

Все по-вероятно е Левски, да се раздели с Анте Блажевич и да привлече нов играч на този пост. Основен фаворит за това място на „Герена“ е Страхил Попов, който е готов да намали своята заплата, за да акостира в отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ