Среднощен емоционален разговор между Гриша Ганчев и Саша Илич в ЦСКА, разписа му

7 Dni Sport11.07.2022
Гриша Ганчев

Отборът на ЦСКА започна по изключително спокоен начин сезон 2022/23 в родната efbet Лига. „Червените“ победиха Арда Кърджали на „Българска армия“ с 3:0 след хеттрик на Маурисио Гарсес.

Този резултат донесе позитивни емоции на фенове, футболисти, треньори и ръководното тяло.

Стигнало се е до комуникация между старши-треньорът и върха на ръководството в отбора, в който за пореден път се е дало да се разбере, че Саша Илич има пълен картбланш, той му е разписан. Съвсем скоро ще бъдат обявени още няколко нови имена в отбора и такива на футболисти, които ще напуснат стадион „Българска армия“. Процес, който ще подсили отбора, за да бъде яхната вълната след категоричната победа над Арда и отбора да победи във възходяща сила.

Това изключително много радва феновете, които си върнаха част от надеждите, че промяната в ЦСКА е реална.

Затова говори и вчерашните новости, които съпътстваха мача на ЦСКА. Програмата преди мача, въвличането на малки и големи около „червените“ и връщането на значението на израза, ча когато ЦСКА играе е празник. Личи си вече и почерка на треньора и промяната на лицето на „армейците“, когато отбора е на терена.

Заключението е следното. Емоцията е положителна, има нагласи за връщане на още повече фенове на отбора в следващия домакински мач, а пътя за пълно обединение и завръщане на „червената“ публика на стадиона е същия. Победи, отговорна позиция от ръководството и щастливи фенове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ