ЦСКА очаква минимум двама нови играчи

7 Dni Sport11.07.2022
ЦСКА - Арда Кърджали, Саша Илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от победата с 3:0 над Арда в първия кръг на efbet Лига и заяви, че тимът чака още поне две нови попълнения.

„Не изглеждахме лошо тази вечер. Имахме приличен вид. Направихме неща, които сме работили в тренировъчния процес. Доволен съм от свършеното днес, има какво да подобрим, но за първи мач не е зле. Червеният картон ни помогна, но знаете, че понякога е трудно да играеш с човек по-малко.

Те имаха своите шансове. Получиха се добре нещата. Във футбола статичните положения са много важни. От статични положения стигнахме до два гола. Този отбор на ЦСКА има потенциал. Искам да се представяме добре и в европейските клубни турнири и да се борим за титлата, но ни трябват двама нови. Доволен съм от това, което имам в момента.“

„Очаквам още двама футболисти, които ще ни дадат допълнително качество. Не говорим само за заместник на Кайседо, а за още футболисти, които да бъдат конкуренция. Калоян Кръстев не успя да вкара два или три шанса. Не беше пълен стадионът, но само с добри игри и резултати можем да го напълним“, добави сърбинът.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ