Владо Николов разплака България: Да, истина е

7 Dni Sport09.07.2022
Владо Николов,

Волейболната емблема на България Владо Николов коментира най-любопитната новина около трансфера на най-големия си син Алекс в шампиона на Италия „Кучине Лубе“ и разплака България от умиление.

“Радостен съм за трансфера на Алекс в “Кучине Лубе, но и притеснен. Смятам, че правилния отговор тепърва ще го разберем”, заяви Владо Николов.

“В “Кучине Лубе” решиха да подмладяват отбора. Допреди 10 дни темата за прекратяване на учението на Алекс в Америка не бе на дневен ред. Сега сме в тази ситуация и ако всичко е наред, то в събота ще бъде обявен трансферът на Алекс и от италианска страна. Това е предложение, което не може да бъде отказано.

В Италия за последните 10 г. има два клуба, които винаги са били сред най-добрите – това са “Тренто” и “Кучине Лубе”. Възможността Алекс да попадне в един от тях е мечта!”, заяви бившият капитан на националния отбор.

Николов-старши посочи и обстоятелствата, довели до трансфера.

“Османи Хуанторена поиска да играе последните 2 г. от кариерата си в Китай за повече пари. Познавам се със спортния директор в Чивитанова Джузепе Кормио, който ме заведе преди години в “Тренто”, сега ще направи същото с Алекс в “Кучине Лубе”. Идеята на клуба е да направи подмладяване на отбора и Алекс е част от този план”, обясни Владо Николов в студиото на колегите от „MAX Sport 3“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ