Братя Цоневи са една крачка по-далеч от Локомотив Пловдив

7 Dni Sport09.07.2022
Радослав Цонев, Борислав Цонев

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи се разминават все по-сериозно с Локомотив (Пловдив) заради прекаленото протакане на решението си дали да се присъединят към състава.

От клуба се бяха споразумели за личните условия с юношите на Левски и бяха готови да им плащат заплати от по 5000 евро. Те обаче са поискали последна отсрочка в опит да си намерят клуб в чужбина, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

По-голям интерес от отбори зад граница има към Борислав, но той е настоявал, че иска да е в един и същ клуб с брат си. Двамата са отказали поканата на треньора Александър Томаш да се присъединят към Локо и да поддържат форма. Треньорът със сигурност много ги искаше в състава си, но изглежда, че и неговото търпение, и това на ръководството се изчерпва.

В същото време „черно-белите“ подписаха с Матеус де Барош да Силва с договор за 3 години. Той е шестото ново попълнение на клуба за лятото, след като вече бяха предсатвени халфовете Пиер Зебли и Георги Каракашев, защитникът Луан да Силва, крилото Бабакар Дион и вратарят Динко Хоркаш.

Очаква се през другата седмица на „Лаута“ да дойде още един бразилец – нападателят Евандро, който в кариерата си е преминал през отбори като Удинезе и Аустрия (Виена).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ