Гриша Ганчев позлатява Гриша

7 Dni Sport08.07.2022
Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

Собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев е известен с това, че обича спорта и помага на много отбори и спортисти през годините, да изпълнят своите мечти на терена, тепиха, ринга или друга спортна площадка. Такъв е и случая в момента.

Състезателят на ЦСКА в класическия стил Гриша Назарян ще участва на световното първенство по борба за кадети в Рим, пише сайтът на „червените“.

Младият талант на армейския клуб победи в две схватки основния си конкурент в категория до 60 кг. и по този начин заслужено спечели място на мондиала за кадети, който ще се проведе през този месец във Вечния град.

Преборването беше изгледано от именития му баща – Армен Назарян и Димчо Димчев, който му е личен треньор, се казва още в материала на клубния сайт.

Много щастлив от новината е останал собственикът на футболния ЦСКА Гриша Ганчев, пишат колегите от „БЛИЦ“.

Той е обявил, че ще даде такава премия на родения през 2005 година талант, че „свят ще му се завие“.

Гриша Назарян е кръстен на българския бизнесмен и неслучайно е негова слабост. Младокът е по-малкият син на Армен. Големият Едмонт също върви успешно по стъпките на баща си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ