Дунав си върна Мирослав Будинов

7 Dni Sport08.07.2022
Дунав Русе, Мирослав Будинов

Новакът във Втора лига Дунав Русе се подсили с познато лице за атаката. Това е 36-годишният нападател Мирослав Будинов, на когото обстановката в Русе не е непозната.

За последно той игра за отбора на Крумовград и помогна на този отбор да спечели историческа първа промоция в професионалния футбол. Сега във Втора лига снажният таран ще има предизвикателство да помогне на русенци да се утвърдят бързо в групата.

„Добре дошъл Миро! Почти 5 години по-късно и в годишнината от мачовете с Иртиш, Мирослав Будинов се завръща в отбора на своето сърце и където прекара най-хубавите си години от своята футболна кариера, подписвайки едногодишен договор“, пишат на страницата на Дунав.

Будинов е роден в София, юноша на Славия и кариерата му продължава вече 16 години. За Дунав преди фалита на клуба и рестартирането, играе в периода 2014-2017, записвайки 109 мача и 44 гола. След това е играл за Септември (София), Ботев (Враца), Миньор (Перник), а има периоди и в гръцки отбори.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ