Саша Илич пред Гриша Ганчев: Искам го този, доведи ми го, настоявам

7 Dni Sport07.07.2022
ЦСКА - Спортист Своге, Саша Илич

Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич лично настоява за привличането на крилото Даниел Овусу, пишат колегите ни от „Тема спорт“. 19-годишният флангови нападател е собственост на Ред Бул Залцбург.

През миналата кампания той бе преотстъпен в сателитния клуб Лиферинг, който се състезава във Втора Бундеслига на Австрия. Както е известно, Илич има добри контакти с РБ Залцбург от престоя си в този клуб като играч.

В момента ЦСКА се нуждае от подсилване на нападателната мощ по фланговете.

Причината е, че Илич определи за ненужни крилата Йоан Бай и Яник Вилдсхут.

Той взе окончателно решение за двамата след края на подготвителния лагер в Австрия. В момента шефовете на червените водят преговори за раздяла с тези играчи.

На мушката на сръбския специалист попадна и офанзивният халф Федерико Варела, който също като Бай и Вилдсхут е отстранен от първия тим.

В „армейските“ червени форуми тече коментар по темата: „Саша Илич направо си е казал в очите на Гришата: Доведи ми го този играч, настоявам. Става въпрос за Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Млад и перспективен, такова крило ни трябва, дано шефовете успеят, да се разберат с колегите си.“, пише Станислав Иванов.

„Вземем ли тези, за които се пише, ще светнем бързо. Допада ми симбиозата между Ганчев и Илич, действайте, вие знаете, кой, как и кога.“, пише пък Иван Йорданов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ