Гриша Ганчев и Данаил Ганчев са в Главна дирекция “Национална полиция”, текат разпити

7 Dni Sport06.07.2022
Гриша Ганчев,

Собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев бяха разпитани от Главна дирекция “Национална полиция” в столичния квартал “Младост”, съобщават от „Спортал“.

Първо в 12:00 часа се появи Дани Ганчев, който бе придружаван от адвоката на “червените” Станислав Трендафилов. След разпита той бе отлично настроение, но отказа коментар

“Няма какво да коментирам, сезонът започва”, пък заяви адвокат Трендафилов. Към 13:05 часа се появи и Гриша Ганчев, който също беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви:„Вие как сте, аз съм много добре“, след което влезе в сградата.

Един час по-късно бизнесменът си тръгна мигновено без да обели и дума, а същото стори и адвокат Трендафилов, като двамата потеглиха с два различни автомобила.

Гриша Ганчев и Дани Ганчев са били разпитвани по сигнал за черно тото, допълват от същата медия.

Става въпрос за четири мача с участието на ЦСКА от efbet Лига през сезон 2019/2020 година. Въпросните сблъсъци са гостуванията на “червените” във Велико Търново на Етър, във Варна на Черно море и във Враца на Ботев, както и домакинството на столичани срещу Славия през есента на 2019 година.

Четирите двубоя са последователни и са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството, като „червените“ печелят всичките без да допуснат гол в своята врата. Все още няма информация откъде е подаден сигнала за въпросните мачове, които са се играли преди 31 месеца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ