Тъмната страна на Станимир Стоилов – Мъри: Подписвай и се махай от Левски

7 Dni Sport06.07.2022
Станимир Стоилов,

Публикуваме публикация от профила на запалнякото на Левски – Андрей Иванов, която е провокирана от стремежа на Мъри Стоилов, да не прави никакви компромиси на гърба на любимия си клуб.

Публикуваме я без редакторска намеса:

„За някои от Вас мои братя и сестри може да ви се стори крайно, но аз подкрепям „тъмната страна“ на архитекта на „синята приказка“ – Станимир Стоилов. Това, че всеки, който прави, каквото си иска в клуба бива смъмрен публично и му казва директно или индиректно: Или се раздавай за Левски или подписвай и се махай ми харесва много. Вчера сигналната лампа светна и за героя от финала с ЦСКА – Илиян Стефанов. Според мен преди това публично изявление е имало редица разговори и на лично ниво, които не са дали резултат. Все пак вярвам, че №14 и наш всеобщ любимец, ще се стегне и ще покаже необходимото на старшият в тренировъчния процес, а и на мачовете.

Само ще Ви напомня част от играчите, които Мъри без да се замисли махна от Левски, защото по една или друга форма той се е разочаровал от тях през последните седмици и месеци. Списъкът е внушителен и много показателен: Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валери Божинов, Димитър Костадинов, Здравко Димитров, Иван Горанов, Драган Михайлович, Мартин Петков, Гьоко Зайков и още много.

Завършвам това четиво със заключението си, че човек, който не робува на имена, а само на едно това на Левски е орисан, да успее. Вярвам в титлата ни и да знам, че съм непоправим оптимист.“, пиша фена на Левски в своя мини анализ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ