Генералният спонсор на Левски дари осветление на паметника на Гунди

7 Dni Sport05.07.2022
Screenshot 2022-07-05 at 11.31.49

Генералният спонсор на ПФК Левски дари осветлението на паметника на Георги Аспарухов – Гунди, който се намира пред стадиона, кръстен на легендата на синия отбор. Церемонията, която съчета и поклонение пред паметта на феноменалния футболист във връзка с годишнината от смъртта му на 30 юни, се събраха привърженици.

Между тях бяха Олег Ковачев, Илия Луков и други фенове на синия отбор. Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства на церемонията и благодари за инициативата, като уточни, че това е поредният жест от страна на Palms Bet, който свидетелства, че синята идея е кауза за тях.

В емоционална реч Олег Ковачев разказа за вдъхновението, което му дава личността на Гунди и благодари на Palms Bet за поредната инициатива, идваща в точния момент за Левски:

За нас, като генерален спонсор на ПФК Левски, е удоволствие да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място – паметника на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще съдействаме синята идея да достигне до повече хора“, каза Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ