Левски прави генералната си репетиция за efbet Лига срещу Етър

7 Dni Sport05.07.2022
Левски - Локомотив София, Георги Миланов

Днес Левски ще направи генерална репетиция преди старта на efbet Лига. „Сините“ приемат Етър в последната си контролна през лятната подготовка. Съперник е Етър. Двубоят започва в 19:00 часа.

До момента столичани записаха три победи – над Пирин (2:1), Академия Пандев (3:1), и Локомотив София (2:1), както и равенство 1:1 срещу Септември София.

Днешната контрола ще бъде пропусната от Ивелин Попов. Опитният халф е с контузия от проверката с Академия Пандев и е аут за първите официални мачове на Левски.

Неофициален дебют за първия отбор ще запише последното ново попълнение Нейтън Олдър. Националът на Кюрасао беше привлечен през миналата седмица и вече игра едно полувреме за дубъла при успеха с 2:0 над Гранит Владая. Халфът се готви изцяло с първия тим под ръководството на Станимир Стоилов.

На „Герена“ от Фиорентина се завърна младият вратар Иван Андонов, но той със сигурност пропуска спаринга, тъй като има проблеми с китката.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ