Братя Цоневи могат да продължат кариерите си в Локо Пловдив

7 Dni Sport04.07.2022
Славия - Берое, Борислав Цонев, Симеон Мечев

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са близо до Локомотив Пловдив. Бившите левскари са в напреднали преговори със „смърфовете“ и още във вторник се очаква да се присъединят към „черно-белите“, пише в. „Труд“.

Двамата са провели разговори със старши треньора Александър Томаш, който им е дал ултиматум да вземат крайно решение през настоящата седмица заради задаващия се старт на шампионата. В крайна сметка те са дали положителен отговор на наставника.

За последно Радослав бе част от Левски, но през пролетта загуби титулярното си място на стадион „Георги Аспарухов“ и се появяваше като резерва в края на срещите на „сините“. Той получи предложение за нов контракт с носителя на Купата на България, но заради занижени условия го отхвърли.

Неговият брат Борислав пък игра под наем в Славия през втория дял на шампионата, след като войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец Одеса. На стадион „Александър Шаламанов“ той изигра само 6 мача заради проблем с коляното. В крайна сметка „белите“ не продължиха срока на наема му, а през лятото той се раздели и с тима от Одеса.

До момента на „Лаута“ се подсилиха с Бабакар Дион, Георги Каракашев, Сами Мехмедов и Пиер Зебли.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ