Съветник на Гриша Ганчев нашамарил Жорди Кайседо заради номерата

7 Dni Sport04.07.2022
цска, жорди кайседо

Легендарният халф и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред колегите от „Тема Спорт“ начина, по който Жорди Кайседо си осигури изходящ трансфер.

„Южноамериканците са си такива. Накъдето духне вятърът, натам отиват. Не е първият, няма и да е последният, който върти такива номера. Но в ЦСКА са длъжни да реагират своевременно с негов заместник. Нужни са и поне още няколко попълнения, които да вдигнат класата. И много бих се радвал, ако сред тях има и български футболист. Не съм против чужденците, но все пак искам да приличаме на български отбор. Ако взимаме иностранци, нека те наистина са по-добри от останалите. Пък и нашите играчи знаят какво означава ЦСКА и не биха си позволили подобни своеволия. Може да им се има много по-голямо доверие“, категоричен бе Паро. Той оцени и периода на Кайседо в ЦСКА.

„За добро или за лошо, но моите критерии са останали високи, тъй като съм гледал как играят Петър Жеков и други наши велики нападатели. Помня и по колко голове вкарваха на сезон. Осъзнавам, че времената сега са различни, но за мен Кайседо определено е средняк. Далеч е от определението звезда. Не мисля, че би пробил в сериозен западен клуб. Или трябва целият отбор да играе само за него и постоянно да му центрират, за да вкарва с глава. Защото това е основното му оръжие. В играта с крака има много липси“, заяви Никодимов.

„Съветникът на Гриша Ганчев – Аспарух Никодимов /доколкото знам е такъв/ нашамари Кайседо и правилно. Това е ЦСКА и такива своеволия, не трябва да се търпят.“, пише Иван Йоданов – фен на ЦСКА в голяма фен група на клуба във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ