Южноамериканска перла подписва с ЦСКА

7 Dni Sport04.07.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо

ЦСКА се раздели с Жуниор Н’зила, Брадли Мазику, Ахмед Ахмедов, Томас Лам, Карло Мухар, Греъм Кери и предстои, да се разделят с още Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Федерико Варела. С последните трима се преговаря, за да прекратят своите договори по взаимно съгласие.

Това са деветима играчи, които отварят огромна дупка в широчината на състава на Саша Илич. Към момента ЦСКА в взел трима нови играчи това са Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Брадли де Нойер.  При това положение е повече от ясно, че „червените“ ще имат още нови попълнения, поне двама-трима, които да вдигнат класата на тима.

Отделно столичен ежедневник пише в днешния си брой за новият централен нападател на ЦСКА. Макар и завоалирано медията разкрива, че таранът ще бъде южноамериканец със завидна физика и визитка готов за пробив в Европа. Чака се той, да подпише в следващите часове и да бъде представен по иновативен начин, такак катко бе и с Жорди Кайседо.

ЦСКА разчита да уцели отново на централен нападател. По пример на последните централни нападатели на „червените“, които всички до един бяха удари в десетката. Каранга, Соу, Мауридес, Кайседо.

Припомняме Ви, че утре ЦСКА ще представи своя отбор в контрола.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ