Жерсон Кабрал: Левски е голям клуб с фантастични фенове

7 Dni Sport04.07.2022
Жерсон Кабрал радост Славия Левски 46

Бившият футболист на Левски Жерсон Кабрал говори пред гръцките медии за предстоящите сблъсъци между сините и ПАОК в Лигата на конференциите. Крилото на Йоникос се изказа ласкаво за столичани и предупреди гръцкия гранд, пишат колегите от „Тема спорт“.

„Левски е голям клуб с фантастични фенове. Следя сините, те се върнаха на правилния път, печелейки купата на България. Философията на тима е да атакува постоянно, но в Европа трябва да си умен, особено срещу отбори като ПАОК.

Ако им позволиш, ще те убият. Гръцкият тим има предимство преди мачовете, но трябва да уважава Левски“, заяви Кабрал пред „metrosport.gr“.

„Сините се промениха, откакто аз бях в клуба. Познавам Николай Михайлов. Той е много добър вратар, има опит и е лидер. Също така страхотен играч е Георги Миланов, но не го познавам лично. Левски е опасен отбор. Познавам атмосферата на „Тумба“ от Гари Родригес (б.р. – двамата са братовчеди), но привържениците на сините също са способни да създадат гореща атмосфера. Не мога да кажа коя е по-темпераментната публика“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ