Национал на Словакия: На Саша Илич ще му е по-трудно в ЦСКА, заради… Сектор Г

7 Dni Sport03.07.2022
ЦСКА, Саша Илич

Бившият бранител на ЦСКА – Борис Секулич, изрази увереност, че новият наставник на „червените“ Саша Илич ще покаже треньорския си потенциал и ще помогне на клуба. Сръбският защитник, който има второ гражданство и е национал на Словакия, пристигна на „Армията“ през лятото на 2018-а, но не успя да блесне с представянето си и през февруари 2019-а напусна отбора. Ето какво каза той пред колегите от „Мач Телеграф“:

„Не съм играл срещу него, като тийнейджър бях в по-нискоразредни тимове, а реално професионалната ми кариера започна в Словакия на 19 години. При все че не съм фен на Партизан, знам какво означава Саша Илич за този клуб. Мисля си, че и всеки привърженик на Цървена звезда също го уважава, което трябва да ви говори достатъчно за него.

Все още е млад треньор, но вече загатна за потенциала си в Чукарички, който издигна до третия по сила клуб в Сърбия. Със сигурност в София ще е по-трудно, защото Чукарички няма чак толкова фенове колкото ЦСКА, но той е свикнал с напрежението, защото толкова години е играл за „гробарите“, а и е рекордьор по мачове за тях. Трудно ми е да кажа дали ще има успех, но дано да се получи“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ