Проблемът вече е в историята, ЦСКА привлича звездите в лятната си селекция

7 Dni Sport02.07.2022
ЦСКА, Гриша Ганчев, Антони Здравков

За цялата футболна общественост е видимо, че въпреки трите нови попълнение селекционните прожеси в ЦСКА се бавят.

Това усещане идва поради няколко причини, закъсняла чистка, която е повече от очевидно, че трябва да се случи и бе дадена заявка за нея. По информации от медиите Саша Илич иска да разкара Яник Вилдсхут, Йоан Баи и Федерико Варела. Феновете не са доволни от наднорменото тегло на Амос Юга и отношението към клуба на Жорди Кайседо. Към този списък може да се добавят още няколко имена.

От клуба се гласят, да привлекат 2-3 нови попълнения, които да вдигнат класата и това да се случи преди старта на сезона, който е след седмица. Твърди се, че причината затова е забраната за трансфери, която падна вчера след платена сума от 1,6 млн. лева. Именно това е бавило сделката с въпросните играчи.

Предстои те да бъдат обявени в официалният сайт на клуба и да се присъединят към тренировките на отбора. Чака се и решение за Галин Минков, който е на проби в ЦСКА. Играчът дойде от Литекс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ