Хебър подписа с 8 чуждестранни попълнения, представи ги

7 Dni Sport02.07.2022
Хебър Пазарджик, Тренировка, Фулвио Пеа

Футболният тим на Хебър финализира 8 входящи трансфера на чуждестранни футболисти, които вече имат и персонални договори с новаците от efbet Лига. Те ще получат картотеки още в началото на идната седмица и ще бъдат на разположение на старши-треньора Фулвио Пеа.

Той обаче уточни, че селекцията в клуба не е приключила и се чакат още 3-4 чужди попълнения на по-късен етап.

Кои са новите:

Клаудио Бонани е краен защитник, на 25 години от Италия. Юноша е на Милан, а за последно е играл в малтийския елитен Биркиркара. Договорът на Бонани с Хебър е за една година, с опция да бъде удължен с още 12 месеца. Бонани е носил екипите на италианските Павия, Варезе, Каратезе, Кастеланцезе и албанския Камза, до преди 2020 година, когато подписва с Биркиркара.

Мауро Серкуера е от Португалия. Играе на поста ляв халф-бек, на 29 години, висок е 181 см. Юноша е на Спортинг(Лисабон). След това е бил футболист на португалските Навал, Национал Мадейра, Академика и унгарския Уипещ.

Милан Кременович е централен защитник, от Сърбия, има и немски паспорт, преотстъпен от италианския Фрозиноне в Хебър (Пазарджик) до лятото на 2023 година. 20-годишният бранител е висок 191 сантиметра. Кариерата му преминава през академиите на Херта и Енерги Котбус, а през 2020 година подписва със сръбския Графичар(Белград). След това играе и за Мачва(Шабац), а за последно бе състезател на Фрозиноне(Италия).

Виктор Монхил e от Испания, на 29 години. Играе като централен защитник. За последно Монхил е бил част от индийския Одиша и идва в Пазарджик като свободен агент. Кариерата му започва във втория отбор на Валядолид, след което преминава през Атлетико Мадрид Б. Играе още за Алкояно, Мерида, Понтеведра и Атлетико Леванте в родината си. Има период в Динамо Тбилиси в Грузия, както и за друг индийски клуб – АТК.

Корнел Осира е поляк. Играе на поста централен защитник, на 29 години е. Договорът на бранителя с Хебър е за 1 година. За последно е носил екипа на полския втородивизионен Сендеча. Кариерата му преди това минава през куп елитни отбори в страната – Подбешкидзе, Миедж Легница, Пяст Гливице, Термалика Нечеча, Заглембе Любин. Изиграл е 114 мача в местната Екстракласа, като има 6 гола и 5 асистенции. Осира е бивш юношески национал на Полша, като е викан и в младежката селекция на страната. Висок е 190 см. От ноември до края на този сезон изиграва 15 мача с 1 гол и 2 асистенции за Сендеча(Полша). Идва в Хебър като свободен агент, след като договорът му изтече.

Боян Кнежевич е от Хърватия, на 25 години. Вътрешен полузащитник, юноша на Динамо Загреб. В последствие е бил състезател на Локомотива-Загреб, Олимпия и Копер от Словения, Опатия и Горица от Хърватия.

Родел Ричардс е роден в Лондон, 21 годишен.Рожба е на школата на Тотнъм. Играе като крило и нападател. С екипа на Тотнъм е записал 10 мача в младежката Шампионска лига(U18), 26 срещи в Премиер лигата до 18 години и 27 във Висша лига-2. В тези двубои се е разписал общо 22 пъти, има и 9 асистенции.

Олексий Лобов е на 25 години, от Украйна. Висок е 187 см., вътрешен полузащитник. Играл е за последно в Оболон (Киев), а преди това е бил част от украинските Авангард и Колос(Ковальовка). Записал е 136 мача в украинската Висша лига и 7 в турнирите за местната купа.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ