Жорди Кайседо изненада всички с последната си поява

7 Dni Sport02.07.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо не получи почивка след прибирането на тима от лагера в Австрия за разлика от останалите си съотборници. Вместо това вчера нападателят проведе тренировка с дублиращия отбор на „червените“ на клубната база в Панчарево под ръководството на Стамен Белчев, пише „Тема Спорт“.

Както е известно, еквадорецът си навлече гнева на отговорните фактори на „Армията“, като закъсня значително за подготовката на тима. Първо той бе ангажиран с националния си отбор и получи няколко дни допълнителна почивка, но след това без основателна причина, вместо за Австрия, замина за Истанбул при своя агент Ернан Банято.

Импресариото прави всичко възможно да уреди трансфер на клиента си, като на няколко пъти в медийни изяви нападна остро ръководството на ЦСКА, че саботира подобна сделка.

Кайседо е получил индивидуална програма от треньорския щаб на „армейците“, по която тренира и наваксва с подготовката си, докато изчаква развитие около бъдещето си. Най-сериозен интерес към него проявяват Бешикташ и Тигрес.

Със сигурност до края на трансферния прозорец ЦСКА ще се подсили със заместник на еквадореца, пише още „Тема Спорт“.

Днес следобед „червените“ подновяват тренировки, след като получиха два дни почивка от наставника Саша Илич. Както вече писахме, сърбинът оползотвори свободното време със семейно пътуване до Черна гора.

Във вторник от 20:00 часа ще се проведе официалното представяне на ЦСКА за новия сезон с контрола срещу втородивизионния Спортист (Своге). В неделя (10 юли) е домакинството на Арда (Кърджали) от първия кръг на новото първенство – от 21:00 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ