Лолита Османова се качи на самолета, каца близко до България, целият род също се изсипва

7 Dni Sport02.07.2022
Лолита Османова,

Лолита Османова ще празнува рождения си ден утре със семейството и близките.

Приятелката на Григор Димитров преди няколко дни го остави сам в Лондон и се прибра в Монте Карло, за да продължи учението си. Рускинята от кавказки произход следва психология, но посяга към учебниците, когато има свободно време. Тя отделя голямо внимание на феновете си в социалните мрежи и отговаря на въпросите им по най-различни теми.

Един от първите подаръци за Лолита бе чанта от последната колекция на Louis Vuitton. Получи я от водача в световната ранглиста Данил Медведев и съпругата му Даря, които също живеят в Монте Карло. По време на престоя на Османова в столицата на Великобритания жената на руснака се грижеше за котката Белис.

Приятелката на Григор вече замина за Бодрум. Точно в прочутия турски курорт дъщерята на олигарх от енергийния бизнес ще посрещне личния си празник.

Димитров приключи участието си на “Уимбълдън” още на старта, като се отказа при 6:4, 2:5 срещу Стив Джонсън (САЩ) заради разтежение – най-вероятно на адуктор.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ