Сделката на лятото в ЦСКА се пече, тя вече е свободен агент, Ганчев лично движи сделката

7 Dni Sport01.07.2022
Гриша Ганчев, Данаил Ганчев

Репортерът и водещ на спортните емисии на bTV Новините Флорина Иванова се разделя с медията по взаимно съгласие и поема по нов професионален път извън телевизионния ефир.

Тя напуска телевизията от днес.

„Спортът винаги е бил важна част от програмното съдържание на каналите и платформите в bTV Media Group. Професионална школа за хора със страст към динамиката на спортната журналистика и отразяването на най-важните и интересни събития и новини от България и света. Благодаря на Флорина за отличната работа и нейната отдаденост“, каза Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент „Спорт“ в bTV Media Group. „Пожелаваме ѝ късмет и успех в бъдещите начинания”, допълва Лазарова.


Флорина Иванова е едно от най-разпознаваемите спортни лица на България, и я спрягат за работа в ЦСКА.

Интересно е, че преди няколко седмици в спортните медии се появи информация според която собственикът на ЦСКА – Дани Ганчев лично е преговарял с Флорина Иванова, да поеме медийните въпроси в клуба. Очаква се сделката, да бъде обявена до часове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ