Микеле Кампорезе се отдалечава от ЦСКА

7 Dni Sport01.07.2022
Микеле Кампорезе,

Италианският защитник на Порденоне Микеле Кампорезе, който е в плановете на ЦСКА за лятна селекция, към момента доста се отдалечава от „Армията“. От информация от сигурни източници колегите от „БЛИЦ“ съобщават, че двете страни вече са провели разговори.

30-годишният Кампорезе изслушал предложението на българския гранд, което обаче не го удовлетворявало. Възможно е ръководството на ЦСКА да отправи нова оферта към играча, който е юноша на Фиорентина. Той има 18 мача за „виолетовите“ и Емполи в Серия „А“.

По всичко изглежда, че ЦСКА ще има трудна задача да уреди Микеле Кампорезе.

Сериозен интерес към него проявява Козенца, както и други италиански клубове. Той е категоричен, че няма да се върне да играе за Порденоне, който изпадна от Серия „Б“.

30-годишният централен защитник в последните шест месеца си партнираше с Андреа Христов в Козенца, където беше под наем от Порденоне и носеше капитанската лента. Със силните си игри Кампорезе помогна на тима да запази мястото си в Серия „Б“. Централният защитник вкара и 5 гола в първенството, което го направи вторият най-резултатен футболист на отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ