Христо Крушарски: Пожелавам успех на Левски

7 Dni Sport01.07.2022
40

Христо Крушарски разбра в далечна Бразилия за изказаните благодарности от страна на Левски към него и ръководството на Рилски спортист за сътрудничеството по време на летния лагер на първия и втория отбори на „сините“ в Боровец, Самоков и Говедарци.

Ето какво отговори Христо Крушарски:

„Това само може да ме радва, че от Левски са доволни от нашето сътрудничество по време на лятната им подготовка. Радва ме, че съм направил нещо добро в България и то е оценено. Призовавам всички радетели на футбола в България да направим по едно теренче със собствени средства, за да можем да си харчим парите в България и така да привлечем повече чужди отбори да идват при нас на подготовка. Трябва сами да си помогнем.

Пожелавам успех и на Левски в започващия нов футболен сезон. Нека само да припомня, че Локомотив Пловдив под мое ръководство, започна от тези места пътя си към спечелването на купите – две Купи на България и една Суперкупа”, каза Крушарски за колегите от “Дспорт“.

Христо Крушарски ще е дълго време по бизнес дела в Бразилия и Аржентина, а в България вече е финансов благодетел на Рилски спортист, който ще се бори за влизане във второто ниво на професионалния футбол. Крушарски назначи начело на отбора от Самоков опитния специалист Людмил Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ