Бруно Акрапович: В Саудитска Арабия харесаха визитката ми

7 Dni Sport01.07.2022
бруно_акрапович

Бившият треньор на Локомотив Пд и ЦСКА – Бруно Акрапович подписа договор с Ал Уехда от Саудитска Арабия миналата седмица. Той разкри решаващата причина да бъде предпочетен пред другите кандидати за поста в арабския клуб.

„Агентът ми свърши всичко. Харесаха ми визитката, като със сигурност са натежали спечелените купи с Локомотив Пд. Затова вечно ще съм благодарен на най-стария град в Европа, в който продължавам да имам много приятели. Свършихме всичко онлайн, договорът ми е готов и до десетина дни ще замина за Мека. Подготовката започва на 15 юли“, обясни за „Мач Телеграф“ Акрапович.

Новият отбор на босненския специалист е новак в елита на Саудитска Арабия този сезон, но е клуб с богата история и традиции.

„Вече работим по селекцията със спортния директор на тима, но трудно ще вземем футболисти от българското първенство. Акцентът е да привлечем опитни играчи от Испания и вече сме постигнали договорка с някои от тях“, добави Акрапович.

Това лято Ал Уехда привлече голмайстора на Виктория Пилзен Жан-Давид Богюел и мароканския национал Файсъл Фажър, който има над 100 мача в испанския елит.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ