Завесата падна, публикуваха списъкът с футболистите, които Илич гони от ЦСКА

7 Dni Sport30.06.2022
ЦСКА, Яник Вилдсхут, Отбор

Йоан Баи, Яник Соник Вилдсхут и Федерико Варела са тримата играчи, с които ЦСКА преговаря за прекратяване на договорите, както съобщиха от клуба. Те не са впечатлили Саша Илич по време на подготовката, пишат колегите от „24 часа“.

Варела бе преследван от контузии в България, Вилдсхут се прочу с невероятните си пропуски и страх от противниковата врата, а Баи така и не успя да покаже нещо по-качествено с екипа на ЦСКА.

Младият нидерландец Абдула Аберкан е спряган за трансфер в ЦСКА от медиите в „ниската земя“. Аберкан е 22 години и играе като десен бранител.

За последно той е част от „Екселсиор“, за който изиграва 31 мача през изминалия сезон във второто ниво на нидерланския футбол. Преди това е бил в „Спарта“ (Ротердам).

Той обаче блести най-вече в школата на „Аякс“, с които отбори печели първенствата до 17 и до 19 години.

Договорът на Аберкан, който е с марокански корени, изтича днес и от утре той ще бъде свободен агент, което ще даде възможност да подпише спокойно с нов клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ