Стефан Генов: Очакваме четирима нови, целта е да се спасим

7 Dni Sport30.06.2022
стефан_генов

Директорът на новака във Втора лига Крумовград Стефан Генов коментира ситуацията и целите през предстоящия сезон пред отбора. Той заяви, че основната задача пред клуба е да остане в професионалния футбол.

В момента тимът е в Банско, където се подготвя за предстоящите тежки битки във второто ниво у нас.

„Условията са перфектни, момчетата тренират и се работи върху селекцията. Очакваме около четирима човека, които са с офанзивни функции. Ще започнем нормално във Втора лига. В клуба се работи нормално. Не знаех дали ще продължа с отбора, или не, но останах за доброто на клуба. Съумяваме да надградим и целта през идния сезон пред Крумовград е да се спаси отборът и да останем в професионалния футбол. Ако това се случи, ще бъде успех за нас. Нямахме за цел да влезем веднага във второто ниво на футбола у нас. Малко изпреварихме нещата, отборът изпревари организацията на клуба.

Това ни е целта, да се спасим, а през това време ще работим и структурите в клуба да се изяснят. Случи ли се това, през следващия сезон ще гледаме по-нагоре и целите ще се променят. За момента фокусът пада върху това да се спаси отборът от изпадане, всичко останало е добре дошло за клуба, за да успее да надгради. Спасим ли се сега, целите ще са още по-сериозни през следващата година“, заяви за „Мач Телеграф“ Стефан Генов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ