Приходите от последната контрола на Ботев Пд отиват за хореография за мача с АПОЕЛ

7 Dni Sport30.06.2022
Ботев Пловдив - Металист Харков, Дилан Мертенс

Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за последната си проверка от лятната подготовка. „Канарчетата“ посрещат Янтра Габрово в Коматево, а цената на талоните е 5 лева. Всички приходи от билети ще отидат за хореография за домакинството срещу АПОЕЛ Никозия от Лигата на конференциите, съобщиха от клуба.

Ето какво написаха от Ботев:

„Ботев (Пловдив) посреща Янтра (Габрово) в последната си контролна среща преди началото на сезона. Двубоят е в събота от 20:00ч. на „Футболен комплекс Ботев 1912“

Билетите за мача с тима от Габрово ще са на цена 5 лева, като пропуски ще се продават за всички трибуни на клубната база. Билетите вече са в продажба както в клубния магазин, така и в мрежата на eventim.

Всички приходи от продадени билети ще отидат за хореографията за домакинския мач с АПОЕЛ от втория кръг на Лигата на Конференциите.

Фен магазинът на клубната база е с работно време от 10:00 до 18:00ч. в делничните дни. В събота магазинът ще е с работно време: от 10:00 до 14:00ч. и от 18:00 до 22:00ч.

В магазина можете да намерите и мачовите екипи на „канарчетата“ за новия сезон, доставени от Macron“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ