Гриша Ганчев затръшна вратата на национал на България, няма да е в ЦСКА

7 Dni Sport30.06.2022
Гриша Ганчев,

Родният национал Васил Божиков не е актуална опция за защитата на ЦСКА.

Преди десетина дни стана ясно, че от „Армията“ са търсили доскорошния капитан на Слован (Братислава), който напусна словашкия клуб като свободен агент, пишат колегите от „Тема спорт“.

Разговорите обаче не са били продължени.

„Чухме се с представители на ЦСКА. Потърсиха ме, за да разберат каква е ситуацията около мен. След това обаче е е имало следващи разговори. В момента съм в Германия. Тренирам индивидуално с познат специалист в България – Гуидо Балар, той беше кондиционен треньор в Литекс и ЦСКА. Аз се познавам с него от Литекс. Сега той ще ми помага, искам да съм в добра форма. Желанието ми е да продължа кариерата си в чужбина. Клубовете тепърва започват подготовка и очаквам скоро бъдещето ми да стане ясно“, сподели Божиков.

Към момента „червените“ разполагат с трича чуждестранни централни защитници – Юрген Матей, Мено Кох и Енес Махмутович. Всеки от тях обаче имаше проблеми с травми по време на лагера в Австрия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ