ФК ЦСКА 1948 отправи покана към чичо Митко и Бербатов

7 Dni Sport29.06.2022
Димитър Пенев, Димитър Бербатов

От ФК ЦСКА 1948 са отправили покана към две от легендите на родния футбол – Димитър Пенев и Димитър Бербатов, съобщават колегите от „Мач Телеграф“.

Тук обаче не става дума за пост в амбициозния клуб, поне засега, а за присъствие в ложата за контролата с АПОЕЛ Никозия, която е в събота от 19:00 часа. Този мач със съперника на Ботев Пд в Лигата на конференциите ще бъде официалното представяне за отбора на Любо Пенев за сезон 2022/23.

Бербатов, който е кандидат за президент на БФС, е отказал категорично. Все пак един от клубовете, които го издигнаха, е именно ЦСКА. През уикенда той беше на „Българска армия“ за фен турнира „Героите не умират“ в памет на известния привърженик на „армейците“ Младен Алексиев – Чика Дени. Бербо дори дари подписана мачова фланелка от престоя си в Монако.

Тя бе продаден на търг, който бе спечелен от тартора на агитката Росен Петров – Животното.

Той предложи 1755 лева, които в крайна сметка бяха връчени именно на Димитър Пенев. От своя страна Стратега също е отказал предложението от ФК ЦСКА 1948, като е изтъкнал, че няма как да предаде феновете на ЦСКА.

Освен Любо Пенев, още доста големи имена в историята на „армейците“ започнаха работа във ФК ЦСКА 1948.

Става дума за Ради Здравков, Спас Джевизов, Валентин Илиев, Методи Деянов и Методи Томанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ