Чистка в ЦСКА след поредното унижение в Австрия, Саша Илич вече им разписа

7 Dni Sport27.06.2022
ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА записа тежко поражение с 0:4 от носителя на купата на Румъния – Сепси. Това бе последна проверка за „червените“ на австрийска земя, които ще продължат подготовката си за новия сезон в родината ни.

Напълно очаквано старши-треньорът Саша Илич не е доволен от видяното и ще търси промяна в поведението на играчите, за да има такава промяна и в резултатите на отбора. Не е изключено, да има и мини чистка след лагера в Австрия, защото се твърди, че легендата на Партизан Белград е разочарован от някои имена в състава на „армейците“.

Сигурно е, че ще има още нови играчи при „червените“, най-вероятно ще има нов централен нападател, заради сагата с Жорди Кайседо и огромното му желание за трансфер в чужбина.

Все по-вероятно е ЦСКА, да привлече и Данило Асприля. Васил Божиков също е чакан на „Армията“ и се очаква решението на бившият роден национал и доскорешен футболист на Слован Братислава.

Сигурно е, че промяна трябва и, че ще е има, защото целта е ЦСКА, да бъде силен и конкуретноспособен отбор в България и европейските клубни турнири.

Промяна искат и запалянковците, именно затова публикуваме текст, който е качен от известния „червен“ фен Владислав Филипов в личния му Фейсбук профил. Той обобщава нещата по следния начин:

„Изводите след края на лагера в Австрия са същите като тези, след първата контрола там. Припомням ги:

– Трагичeн, Баи, Юга, Вион, Лозанов
– Класи над всички са Шопов и Туфегджич
– Само с българи НЯМА да стане…. Н Я М.А !!!
– Марк Емилио Папазов е в пъти по-добре от Лозанов
– Липсата на Матей и Кох се отразява
– Илич НЕ Е виновен

Най-хубавото е, че контролите в Австрия свършиха!
Лошото е че, сезон 2022/ 23 започва след няма и 10 дни!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ