Гриша Ганчев, чака заветното „Да!“, разписва и всичко за ЦСКА се променя

7 Dni Sport27.06.2022
Гриша Ганчев,

От ЦСКА са поставили срок за отговор до края на тази седмица пред двама от футболистите, с които се водят преговори за трансфер на “Българска армия” – Данило Асприля и Васил Божиков, пишат колегите от “Тема Спорт”.

Асприля напусна Апоел (Беер Шева) и се прибра в Колумбия, където е и в момента.

Пред местни медии той заяви, че първо ще си почине добре и чак тогава ще вземе решение за бъдещето си. Именно ЦСКА е фаворит за подписа му, но колумбиецът има и други оферти. Развитие по темата ще има до края на седмицата.

Сходна е ситуацията и с родния национал Васил Божиков. 33-годишният защитник не поднови договора си със Слован (Братислава) и в момента е свободен агент. В свое интервю отпреди десетина дни той призна за разговори с “червените”, но обяви, че желанието му е да остане в чужбина.

До момента ЦСКА привлече трима нови футболисти – Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Брадли Де Нойер, а до затварянето на трансферния прозорец тази бройка ще бъде поне двойно по-голяма.

„Гришата чака отговор от тези двамата хубавци, дойдат ли всичко се променя, ще сме се подсилили навсякъде, супер вести, само ЦСКА и напред към трофеи през този сезон“, пише запалянкото Георги Арнаудов по темата в една от големите „червени“ групи в  социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ