Йешич: Стига с тоя Лудогорец! Саша Илич е на „Армията“, за да направи ЦСКА шампион

7 Dni Sport26.06.2022
миодраг йешич

„Като футболист Саша Илич беше перфектен. Невероятен човек с голямо сърце и душа. Като треньор – все още не мога да кажа много за него“, това сподели бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич.

„За кратко беше помощник на младежкия национален отбор на Сърбия и след това взе Чукарички, на който помогна много за третото място. Виждам обаче потенциал в него и се надявам да го развие, защото знам, че може. Борбен е и не се отказва. Да си изиграл над 600 мача за Партизан и в болшинството от тях да си бил капитан казва всичко за човека Илич“, категоричен е Йешо.

За него е хубаво, е дойде в ЦСКА, защото винаги се гони титлата и купата, както в Партизан. А той стана шампион и с Галатасарай като футболист. Знае каква е цената на трофей за клуб като ЦСКА. Стига толкова с тоя Лудогорец. 11 години са адски много, вече тежат. Миналия сезон имах надежда, защото ЦСКА започна добре, но после зимата и пролетта нещо се обърка, завърши Йешич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ