Черно море победи Хебър Пазарджик с 2:0

7 Dni Sport24.06.2022
Черно море - ЦСКА, Илиан Илиев

„Черно море“ записа победа в третата си контрола от лятната подготовка.

„Моряците“ биха с 2:0 новака в елита „Хебър“ на един от тренировъчните терени на спортната база край Банско, като приятелският мач бе проведен във формат от три части по 30 минути.

Варненци спечелиха с автогол в 26-ата мин и попадение на Алекс Фернандес в 57-ата.

В 20-ата мин „Хебър“ създаде първата сериозност в мача. Юношата на „Левски“ Тодор Чаворски получи пас пред наказателното поле на „моряците“, напредна и стреля, но националът Иван Дюлгеров се бе позиционирал добре и спаси.

В 23-ата мин треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев направи две принудителни промени. На местата на Цветомир Панов и Матеуш Клементе в игра се появиха Виктор Попов и Закария Беншаа.

В 26-ата мин „Черно море“ поведе в резултата. Атаир Мимито проби отдясно и центрира остро по земя в наказателното поле към Матиас Курьор, а бранител на „Хебър“ в опита си да изчисти топката я заби в собствената си врата.

В 57-ата минута Лъчезар Йорданов изведе с прецизен пас Алекс Фернандес, който сам срещу вратаря реализира за 2:0.

В 70-ата минута Лъчезар Йорданов пресече пас в половината на „Хебър“, пусна вляво към Николай Златев, който стреля по диагонала, но вратарят на тима от Пазарджик улови.

В 80-ата минута Калин Георгиев напусна принудително и „Черно море“ доигра двубоя с човек по-малко.

В последните минути на срещата“Хебър“ създадоха няколко опасности пред вратата на „моряците“, но Георги Георгиев, който също бе част от националния, ги отрази.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ