Георги Миланов: Трудно е, когато си на върха, да направиш още една крачка нагоре

7 Dni Sport23.06.2022
ЦСКА - Левски, Брадли Мазику, Георги Миланов

Една от звездите на Левски Георги Миланов говори по различни теми, свързани със “синия” клуб.

Той призна, че се радва, че Ивелин Попов е част от състава и това ще помогне да се развият качествата на останалите футболисти. Миланов коментира и предстоящите мачове с ПАОК.

Ето какво каза още полузащитникът пред клубната телевизия:

“Чувствам се добре, имахме време малко да отпочинем след тежкия лагер на националния отбор, който беше натоварен и физически, и психологически. Радавм се, че мога да се видя с моите съотборници отново и да проведем една кратка, но пълноценна подготовка за новия сезон.

Когато такива футболисти се завръщат в родното първенство и в отбора на Левски като Ивелин Попов, с голяма кариера и голям опит, съм радостен, че има още един опитен човек и футболист в отбора, който да помага на младите, защото сме млад отбор. Заедно с него и с Ники сме най-опитните и се надяваме да помогнем на чужденците и на младите българи, за да направим още по-голям колектив и да се сработим.

Беше ми странно да играя с други екипи, а не сини. Но за националния отбор е винаги чест. Много се радвам, че се завърнах да играя там и дадох всичко от себе си, но не се получиха добре нещата. В момента трябва да сме настроени на вълна Левски и да покажем на какво сме способни тук.

Щастлив съм да бъда в България на подготовка. Условията са прекрасни, времето е хубаво. Надявам се през тези 10 дни да свършим много сериозна работа.

Старши треньорът е нормално да иска повече от нас и се надявам така да постигнем още повече резултати. Трудно е, когато си на върха, да направиш още една крачка нагоре. Имаме доста добри футболисти и момчета. Надявам се всички да сме здрави. В момента треньорът има по-голяма конкуренция и се надявам така да се представяме по-добре. Със сигурност ще има мачове, в които няма да показваме добро лице, но отборът е по-силен от миналата година.

Изключително тежък съперник е ПАОК, но се радвам, че играем срещу такъв сериозен съперник. Аз вече играх срещу тях преди 2 години. Страхотна атмосфера, ще бъде нещо невероятно, както в София, така и в Солун. Ще дадем всичко от себе си, ясно е, че е трудно и те са фаворити, но ние мечтаем и съм сигурен, че ще направим хубави двубои.

Нека феновете бъдат толкова силни и сплотени, като миналия сезон. Когато сме заедно треньори, футболисти и фенове много трудно може някой български отбор да ни победи. Дано сме още по-сплотени и имаме още по-големи успехи”, заяви Миланов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ